Bil

Der er gode muligheder for at leje biler, også at aflevere dem et andet sted end på dit udgangspunkt.

Planlægger du at bruge lang tid på turen, kan det måske bedre svare sig at købe en bil, for derefter at sælge den igen når du når frem til målet. Alt i alt kan det vise sig at være den billigste løsning. Kører du i egen bil er det en god ide at blive meldt ind i en af bilklubberne, for eksempel AAA (American Automobile Association) eller AARP. Et medlemsskab her kan give dig gode rabatter på overnatning og på entre ved seværdigheder.

Du kan vælge at leje et mobile home, så vælger du selv dine stoppesteder.

En billig løsnig kan være at køre en bil fra et sted til et andet for et firma. Søg efter “Drive Away”  eller kig på http://www.gonomad.com/transports/0012/javins_driveaway.html.

Du kan tage flere forskellige ruter, men her kan du se vælge mellem flere ruter på tværs af USA

MEN: Du skal ikke vælge denne ferieform hvis du har et ønske om at møde “mange forskellige spændende mennesker”, i det tilfælde er du bedre tjent med at være et sted i 14 dage, hoppe på et fly og flyve til næste destination og være deri 14 dage. Du skal kun vælge bilrejse, hvis selve det at køre i bil er fedt!

Det er ikke lykkedes mig at finde et sted, hvor man kan leje en klassisk muscle car til en sådan tur, hvis du kender et godt sted, så skriv en kommentar!

Gode sider:

How to take a road trip