small dog in a bag lookin down

Flyrejser med kæledyr

Er det nødvendigt for dig at flyve indenfor kort tid? Hvis du er, er du så en kæledyrejer, der gerne vil medbringe dit kæledyr? Uanset at de fleste af os sætter dyrene i pension,kan det være at du ikke ønsker at gøre det eller dit hensigt med transporten er en flytning, i modsætning til at tage på en turistrejse. Uanset dine grunde til at ville eller være tvunget til at bevæge dig rundt med dit kæledyr eller husdyr, så er der en række vigtige punkter, du bliver nødt til at gennemtænke.

small dog in a bag lookin downForberelserne i at rejse med et kæledyr, er at sørge for, at du kan gøre det. På trods af mange flyselskaber tillader kæledyr på deres fly, er det ikke alle der vil. Du kan komme i knibe, hvis du arrangerer en afrejse fra en lille lufthavn med kun et eller to flyselskaber. Hvis de ikke accepterer kæledyr, eller hvis deres regler er i overkanten for dig at jonglere med, burde du eventuelt studere andre omkringliggende lufthavne, især dem, der er større.

Når du rejser med fly med dine kæledyr, skal det indgå i overvejelserne at du vil blive afkrævet en ekstrabetaling Desværre mener utallige første gangs kæledyrsrejsende, at deres kat tæller som en carry-on taske eller medbragt bagage. Sådan er verden bare ikke skruet sammen.

 Du vil med få undtagelser blive afkrævet et ekstragebyr for at rejse med en kat. Dette ekstragebyr vil formodentlig variere efter  flyselskab, og samt din hunds placering, i kabinen eller i lastrum.

Derved kommer vi til et andet vigtigt punkt: Selv med nogle af de flyselskaber, der accepterer kæledyr ombord på deres flyvemaskiner,  godkender ikke alle kæledyr til at være i kabinen med andre passagerer. Dette er særlig udbredt på små fly, hvor man kan vær bange for overfølsomhed. Hvis du ikke kan separeres fra din kat, skal du sørge for at finde et flyselskab, der vil give dig mulighed for at holde ham eller hende i kabinen med dig. Med det sagt, så husk at kæledyrets størrelse også vil have stor indvirkning på dine alternativer

Uanset hvor dit kæledyr opbevares på turen, må du have en transportboks til dem. Adskillige flyselskaber har særlige restriktioner for, hvilke modeller der kan benyttes Begrænsningerne indebærer ofte anvendte materialer samt størrelse. Mange vil give dig disse informationer når du efterspørger dem. Omkring kæledyr bokse og flyselskaber, drejer det sig om, at du giver din kat plads nok til at flytte sig rundt lidt. Reelt set vil flertallet luftfartsselskaber nægte at flytte kæledyr, som de mener bliver klemt.