naturreservater

USA har adskillige naturreservater og de er alle værd at lægge vejen forbi. Her er storslåede oplevelser af natur med rødder langt tilbage til før menneskene legede turister.

Yellowstone

Yellowstone er nok mest kendt for sit område med termisk aktivetet, herunder geyseren Old Faithful – en ud af mere end 500. Men der er så utroligt meget mere at se.

Tag for eksempel en tur på hesteryg ind i området og oplev bison i deres egne omgivelser. Men afsæt for din egen skyld flere dage – andet ville være synd.

Rocky Moutain National Park

Rocky Mountain National Park, foto: Gregory Runyan

The Rockies strækker langs helde den vstlige del af Nordamerika, fra Canada til Mexico. Men det flotteste område er helt klart national parken placeret to timers kørsel fra Denver i Colorado.

Det her er bjerge og nogen høje nogen, så vær klar til at tage strabadserne som de kommer. Der går et spor hen over toppen, og her får man en unik oplevelse af tundra meget lig den i de arktiske egne. Dyrelivet præges af elge, bjergfår, bjørne, puma, ørne og andet eksotisk.

Parken er åbent hele året, men bedst tilgængelig i juli og august.

Glacier National Park

Glacier i Montana er også et besøg værd. Der kommer knapt så mange som i de øvrige, men det betyder jo bare at man kan have de fede oplevelser i fred og ro. Den mindre trafik betyder også bedre mulighed for at nyde det rige dyreliv.

Tag en tur ud det fri på et af de markerede spor over gletcherne og få dig et adventure.

Similar Posts