Disney

Disneyworld’s nyeste tilføjelse, Animal Kingdom er et vidunderligt sted for børn i alle aldre til at lære om dyrene og de miljøer, hvor de bor, samt at tage et nærmere kig på en verden af dinosaurer – alle i den traditionelle Disney pakke af at føle sig godt udstillingsgenstande og varierende gys-niveau forlystelser. Ved ankomsten, så tjek besøgscentret for nyheder om særlige arrangementer der foregår dagligt i parken.

I Boneyard kan man lege i en labyrint fyldt med sjove fossiler. Enhver wannabe palæontolog i din familie vil elske denne her! Så er der DINOSAUR som vil være mere underholdende for dem, der ønsker mere spænding  til deres besøg. Andre områder af interesse i denne Dinoland del af Animal Kingdom er TriceraTop Spin, Cretacaeous Trail og selvfølgelig en Disney musikalsk udstilling bygget op omkring Find Nemo filmen. Midt disse forskellige attraktioner er vilde dyr som storke og asiatiske brun skildpadder.

I Flight of Wonder afsnit kan du lære, hvordan du (og hvordan man ikke skal!) håndtere fugle og se disse smukke fugle som en American Bald Eagle, og storslåede macaws op tæt – men ikke alt for tæt på!

Hvis du er klar til nogle mere spænding, tage en tur ned af Kali River Rapids – hold øje med den brusende gejsere mens du sejler tømmerflåde ned ad Chakrandadi floden for undslippe en junglebrand ved at rejse ned adet vandfald! Hvis du er klar til mere spænding, erExpedition Everest ride en rutschebanetur, hvor du i et renoveret damptog er på vej til din Mount Everest base camp og tager en yeti-bevogtet genvej!

Dyrene i Animal Kingdom, bør ikke blive glemt, og en tur gennem Maharajah Jungle vil tage dig i Anandapur Royal Forest i det sydøstlige Asien, hvor man kan vandre rundt i ruinerne af et gammelt palads, der huser mange forskellige dyr.

Animal Kongerige har sin andel af Disney forlystelser, men med et overordnet tema for at beskytte dyrelivet, er det et godt sted at lære børn om dyrelivet, og hvordan man bevarer det.

Similar Posts