flight

Den nuværende finansielle krise er global og har stor indvirkning på alle de store flyselskaber. Faldende passagertal og færre forretningsrejsende har efterladt luftfarten med en kraftig reduktion i antallet af passagerer og et kraftigt voksende underskud.

Sommer sæsonen er normalt en travlt periode for flyselskaberne, de plejer at hæve priserne i denne periode – det bliver anderledes i år. Langt de fleste flyselskaber reklamerer nu med nedsatte priser og der kan forventes fortsat ‘luftkrig’ hele sommeren.

Det er gode nyheder for de rejsende, for det betyder at der er rigtig gode muligheder for at få rejsen til en fornuftig pris. Allerede nu kan en rejse kyst til kyst fra New York til Los Angeles købes for kun 120$ – du kan flyve fra New York til Orlando Florida for mindre end 100$.

Og mon ikke rejser til og fra Europa tager det samme dyk?

Under alle omstædigheder skal man se sig godt for og måske kan der være penge at spare ved ikke at købe billetten for tidligt. Vælger man at købe i god tid, skal man sikre sig at man er forsikret  i  det tilfælde at flyselskabet går konkurs!

Similar Posts