Times Square

Når aftenen falder på i New York, er det tid til at gå Times Sq. og Broadway

Selvom du lige så nemt vil kunne besøge Times Sq. og Broadway i løbet af dagen, vil du ikke opleve magien i disse verdensberømte neonskilte før mørket falder på og de lyser op på nattehimlen.

Times Square
Times Square (Foto: Pascal Konings)

Times Square er blevet renoveret i de senere år. Det lidt lurvede ry, den havde i halvfemserne er væk, og ny lovgivning har betydet at det tidligere “red light district” har måttet vige pladsen for mere kendte franchises. Det betyder ikke underholdning for voksne er forsvundet helt, men det er ikke så fremtrædende som det engang var i dette område. Idag kæmper store navne inderfor tøj og mad om pladsen under de enorme billboards og turister flokkes her for at stå på det velkendte torv og få taget deres billeder  til dokumentation for alle derhjemme, at de har været i New York!

Broadway er ikke et sted, hvor du kan få taget et billede, hvor folk med det samme vil kunne genkende hvor du har været, ikke desto mindre er det en oplevelse som man ikke må gå glip af. Uanset om du er en regelmæssig teatergænger hjemme, eller en der aldrig  set en rigtig forestilling, så er det at se et Broadwayshow en del af New York oplevelsen.

Et af de fundamentale problemer er at få billetter til forestillingerne. Billetterne findes ofte kun i begrænset antal til de kendte forestillinger, og ingen af showene er billige. Men hvis du ikke er alt for nøjeregnende med, hvad du ønsker at se, er der billige billetsalgssteder på Time Square (dit hotel bør være i stand, som vil hjælpe dig med at finde et), hvor usolgte billetter til denne dags forestillinger sælges til meget lavere priser.

Hvis du ønsker at se en optagelse af en tv-serie, til et af de bedste sted forsøge at få billetter normalt på showets officielle hjemmeside.

Hvis dette er dit første besøg i “Big Apple”,  er Times Square og det nærliggende Broadway to elementer i New Yorks fortid og nutid, der er særlige “must see” på din New Yorker rejseplan.

 

Similar Posts